Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+
MAN Lion’s City A21

MAN Lion’s City A21

Nakon nešto više od godinu dana rada na modelu MAN Lion’s City A21, on je objavljen, testirali smo ga i dali neke osnovne smernice šta valja, a šta ne na modelu.

Model je napravila grupa autora v3dstudios. Model se lako instalira, potrebno je kopirati ceo zip folder nakon što se preuzme i jednostavno ubaci u OMSI 2 folder jer je već sve u zip folderu grupisano. Sam model dolazi u četiri varijante, kao EEV i EURO 6, koji se dalje dele na ZF i VOITH menjač za obe kategorije.

Untitled-1

Sva četiri modela su dvovratna, imaju vertikalni D0836 MAN motor, klima uređaj Spheros SC-1000 i Krueger LED matrix displej.

Untitled-7

Oba modela menjača imaju nešto jači broj obrtaja za prebacivanje iz prve u drugu brzinu, pa se dešava u pojedinim trenucima cimanje pri prebacivanju.

Untitled-8

Instrument tabla deluje dosta nedovršeno, postoji veći broj tastera koji nemaju funkciju, a nekih čak i nema. Prekidač menjača nije u funkciji, ali se brzine mogu menjati preko tastature.

U gornjem levom uglu vozačeve kabine mogu se pronaći aparat za displej i komande Spheros klima uređaja koja je dosta jednostavna za podešavanje.

Untitled-3

[AdSense-A]

Enterijer je dosta dobro odrađen, modeli poseduju najavu stajališta na unutrašnjem displeju, ali za ovo kratko vreme za koje je testiran desilo se da se druga vrata ponekad zaglave i da ne može autobus da se pokrene kako se automatski pali stanična kočnica.

Untitled-4 Untitled-5

Nekih većih zamerki na model nema, autori su objavili da je model na brzinu i izbačen i da su svesni određenih nedostataka za koje su obećali ispravke u nekom narednom update – koji spremaju.

Untitled-6

Model ne opterećuje dodatno računar i ne utiče mnogo na perfomanse OMSI simulatora, već je to neki prosek za većinu modela.Untitled-2 Untitled-10 Untitled-9

Model se može preuzeti na forumu preko sledećeg linka http://balkansimulacije.net/forum/man-lion-s-city-a21-t3551.html

[AdSense-C]