Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

LiAZ 5256.53

 

[AdSense-A]

Novi model LiAZ -a 5256.53 nam dolazi od grupe autora, Eugene Krivenkov, Samara Maxim i Artem Laktionov. Novi model, kao i dosadašnja većina LiAZ modela je rađena na osnovu prvog modela čiji je autor bio Slavok, tako da su ovo samo neke manje modifikacije.

LiAZ 5256.53

LiAZ 5256.53

Model sa sobom donosi dve verzije autobusa, normalnu i prerađenu, odnosno verziju sa ukrasima i raznim drugim dodacima.

Model kao i svi prethodni koji su rađeni na Slavokovom modelu imaju jako dobru osnovu i ne razlikuju se po mnogo stvari. Ovaj model ima dobro odrađene teksture kabine vozača, dok to nije slučaj i kod salona autobusa koji je dosta lošije odrađen, ali kako je ova simulacija prvog lica, odnosno u ulozi vozača to zapravo i nije toliko bitno.

[AdSense-B]

Osvrtom na vozačevu kabinu vidi se kvalitetna tekstura table kao i 3D modela, svaki taster na instrument tabli ima svoju funkciju, jedino što na modelu nedostaje jeste IBIS aparat za podešavanje linije i destinacije.

Model je u vožnji dosta trom, ima slabije kočnice i pri nekim malo oštrijim skretanjima putnici se mogu buniti, iako se sam model ne naginje i prilično je stabilan.

Menjač modela ima par problema, u vožnji menjač može da se vrati u neutralni položaj i jedini način da se ponovo vrati u brzinu jeste da se smanji brzina.

Preglednost retrovizora, što unutrašnjih, što spoljašnjih je dobra.

Preglednost retrovizora

Preglednost retrovizora

Zvuk modela je za nijansu bolji od do sada svih čutih među modelima LiAZ -a tako da ga je zadovoljstvo i voziti. Ostatak fotografija možete pogledati ispod, kao i konačne ocene.

[usrlist “3D Model:10” “Skripte i opcije:7”  “Teksture:8” “Zvuk:9” “Upravljivost:8”  “Uticaj na FPS:9” ]

[AdSense-C]

3 Comments

Leave A Reply
  1. albijan says
    19. October 2015., 22:08

    Igrica je jako dobra

  2. albijan says
    19. October 2015., 22:12

    Kak da ju skinem

Comments are now closed.