Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

OMSI 2 konačno dobio multiplayer verziju !

Davne 2009. godine dva autora su započela projekat izrade autobuskog simulatora koji je za to doba bio zaista nešto neverovatno, 7 godina kasnije, i pored druge verzije Omnibus Simulatora, došlo je vreme da ova igra dobije konačno i svoju radnju da ne bude sve samo prazna vrteška. U samom početku taj simulator je zaludeo mnoge tako da su se pojavljivali svakodnevno razni novi modeli autobusa, mapa, kada smo pre godinu dana dobili priliku da se oprobamo u vožnji i beogradskim ulicama na nekim od linijama, 15, 15N, 45 i 71.

Sav taj razvoj i dalje podstiče mnoge autore da i dalje kreiraju i rasplamsavaju svoju maštu, tako je nastao i ovaj dodatak za koji se može reći da je konačno uveo neku priču u simulator kako ne bi sedeli i samo vrteli volan bez nekog cilja.

[AdSense-A]

Šta to donosi ovaj dodatak ?

Pa, to se ne može sve reći u jednoj rečenici, ali možemo početi od tri osnovne funkcije, single player i multiplayer mod karijere, kao i mogućnost vođenja kompanije sa pratećom ekonomijom.

Igrač je u mogućnosti da se pridruži nekoj od kompanija preko interneta i sastaje se sa članovima te kompanije u 3D depou, komunicira sa njima, vrši inspekcije, pravi nedeljne ili dnevne rasporede rada i mnogo toga drugog. Sa svakim određenim poslom dobija se i određeni broj poena u zavisnosti od toga da li su se u toku vožnje poštovala pravila od brzine kretanja, korišćenja pokazivača pravca i sl. Kada se dostigne određeni broj poena/uspeh, igrač može kreirati i sopstvenu kompaniju koju će voditi, zapošljavati radnike, nadmetati se za određene gradske linije, to je što se tiče multiplayer verzije igre, dok u single player verziji kompaniju može započeti odmah istog trenutka pri pokretanju simulatora.

[AdSense-C]

Šta se sve može raditi u tom 3D depou ?!

Pa, gotovo sve što može i u realnom, uključijući popravke autobusa, kupovina i prodaja autobusa, kursevi i obuke za vozače i sveukupno upravljanje depoom. Za više informacija najbolje je pogledati spremljeni video snimak koji sve to mnogo bolje prikazuje.

Cena ovog dodatka iznosi od 24 evra za box verziju do 26 evra za download verziju preko Aerosofta.

[AdSense-B]