Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Novogodišnji popusti na Steam -u !

Novogodišnja akcija na Steam -u je počela, a značajan je broj igara koje se na ovoj akciji mogu kupiti po izuzetno niskim cenama i upotpuniti kolekcija.
image

[AdSense-A]

Veliki broj igara na popustu podstakao nas je da predjemo sve naslove i one najpopularnije izdvojimo za Vas, pa tako kao jednu od najpopularnijih i za koju su mnogi na Steam -u bili zainteresovani Flight Simulator, koji se može nabaviti za svega 4,99€. Pored same simulacije, na popustu su i njeni brojni dodaci, čak do 80%, svakako vredi pogledati ovu ponudu.
image

Sa nešto većom cenom na ovoj listi se našla i ovogodišnja strateška igra Cities : Skylines, po ceni od 11,19€. Zanimljiva simulacija koja će Vam omogućiti da upravljate sopstvenim virtuelnim gradom, a možete na Steam -u preuzeti i neke od dodataka koji su takodje na rasprodaji.
image

Za one koji ne vole strategiju, a takodje ni poštovanje pravila, tu je Project Cars, trkačka simulacija, sa malo većom cenom, 19,99€, ali i sa brojnim mogućnostima i nevwrovatnom grafikom.
image
[AdSense-B]

Ova akcija nije zaobišla ni naslov kao što je Farming Simulator 15, pa je tako ova popularna simulacija sada svega 9,99€.
image

Za neke koji vole malo ekstremnije vožnje, tu je simulacija SpinTires, sa mnogobrojnim dodacima koji su besplatni i izradjivani od strane samih korisnika. Ona se može kupiti po ceni od 11,49€.
image
VRC PRO, trkačka simulacije modernih RC vozila, koja se mogu voziti po većem broju mini mapa, a cena je nešto malo veća, ali pretpostavljamo da će kvalitet ove igre opravdati i tu cenu.
image

WreckFest predstavlja noviji vid simulacija gde zapravo sama trka i ne predstavlja neko veće zadovoljstvo, već samo uništavanje vozila, a u ovoj igri grafika i engine to i dozvoljavaju.
image

Spisak je zaista veliki, a mi smo za Vas odabrali samo neke koji su se nama učinili zanimljivim, ovo je možda jedinstvena prilika da oprobate naslove koje ste videli, ali Vam se možda na prvi pogled nisu svideli. Celokupan spisak možete pogledati na sledećem linku.

[AdSense-C]