Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Neverovatni popusti na Steam -u !

Već par dana na velikom popustu su neke od mnogobrojnih igara koje se prodaju putem Steam -a. Za Vas smo izdvojili neke od njih koje možete kupiti po dosta povoljnijoj ceni i upotpuniti svoju kolekciju igara.

[AdSense-A]

image

Medju mnogobrojnim za oko nam je zapala popularna simulacija vožnje kamiona, Euro Truck Simulator 2, koja je trenutno na popustu od 80%, tako da se može kupiti za samo 3,99€.
Pored nje, na akciji je i veći broj dodataka uz samu igru, poput istočne i severne ekspanzije, a kompletnu ponudu vezanu za ovu igru možete pronaći na linku.

image
[AdSense-B]

Sa nekim malo manjim popustom može se pronać i ovogodišnja igra, tačnije Train Simulator 2016 koji je na popustu od 70% pa ga možete pazariti za samo 10,49€.
Takodje, na popustu su i ne tako jeftini dodaci za ovu igru, ali ih svakako možete pogledati, kao i samu igru na stranici.

image

Sa još manjim, ali ne i neznačajnim popustom može se kupiti i Farming Simulator 15, popularna poljoprivredna simulacija koja vredi, čini se, svakog uloženog novca, a sada je na popustu od 60%, pa se može kupiti za svega 9,99€.
Ipak, ko želi još kvalitetni igru, potrebno je da izdvoji malo više novca za deluxe verziju koja košta 17,99€ i može se pronaći na stranici.
image

Ni SpinTires nije odoleo ovom popustu, a značajno se razlikuje od Euro Truck Simulatora po svojoj kompleksnosti i engine -u, koji omogućava otežane uslove kretanja po blatnjavim i šumskim putevima, a na popustu je od 50%, svakako je vredno proveriti i ovu ponudu. Sam SpinTires nema dodatke, svi su uglavnom besplatni, a igra se redovno ažurira. Igru možete pronaći na stranici.
image

Cities In Motion, simulacija upravljanja gradskim prevozom, je za sve one koji su entuzijasti i vole da upravlja, a ovo je jedinstvena prilika da ovu igru i nabave po niskoj ceni od 4,99€, sniženje od čak 75%.
Igru možete kupiti na sledećoj stranici.

Na Steam -u je zaista velika rasprodaja, a mi smo za Vas izdvojili neke koje su nama bile upadljive, ostatak, kao i sve ostale igre od kojih neke i nisu na akciji možete pogledati ovde.
[AdSense-C]