Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

GTA V – Često postavljana pitanja

Rockstar Games je odvojio neka od pitanja koja su se često postavljala pred njih od strane korisnika/igrača koja su vezana za igru Grand Theft Auto V na koja su oni detaljno odgovorili.

Prvo pitanje koje je interesovalo buduće igrače jeste način promene karaktera Trevora, Michaela i Frenklina.

Da li imaju svi različite misije ?

Da li mogu da se menjaju u toku misije ?

Iz Rockstar Games-a kažu da Trevor, Michael i Frenklin imaju potpuno različite načine života, sa različitim prijateljima i potrebama. Kada ne igrate misiju, u slobodnom svetu možete lako da menjate ove karaktere čime vam je omogućeno da vidite šta koji od njih ima na umu. Zbog njihovog različitog vremena koje koriste za različite potrebe, prilikom prelaska sa jednog na drugi možete upasti u neku trenutnu svađu sa porodicom od strane Michaela, prekinuti Frenklina dok priča sa damama ili Trevora koji se bori sa zakonom i beži od policije ili šta god drugo oni radili u toku svog slobodnog vremena. Svaki od njih ima različite  poslove i misije. Nekada ćete da se nađete i u misiji gde morate da koristite sva tri karaktera istovremeno.

U “otvorenom svetu” zamišljeno je da ova tri lika žive nepredvidive živote, tako da ih nije lako pratiti. Moćićete da se nađete sa njima, imate mogućnost da ih nervirate, uvredite, ali nećete imati i mogućnost da ubijete nekog od njih, ne bi ni imalo smisla ubiti nekog od glavnih likova koji se provlače kroz celu igru, tada igra ne bi imala nikakvog smisla.

Na pitanje članova da li će u paketu sa diskom dobijati i odštampanu mapu grada, Rockastar Games odgovara da će i ovoga puta zajedno sa diskom poslati i mapu grada zbog bolje navigacije u toku igre. Mapa na sebi ima i dosta informacija kao i nekih skrivenih stvari na njoj i biće za razliku od prethodnih dvostrana.

Vezano za oružje i automobile iz Rockstar Games-a obećavaju da će oružje imati dosta dodataka i da će moći da se nadogradi, ista priča je vezana i za sama vozila u igri…

I takođe za sam kraj na pitanje člana kada će ova igra izađi za PC iz Rockstar Games-a nas obaveštavaju da PC igra neće izaći zajedno sa vezijom za Xbox i PlayStation 3, koji su najavljeni za 17. septembar ove godine, već će to biti odloženo jer žele da se posvete prvo igri za konzole. Uskoro više informacija o PC verziji.

Izvor : http://www.rockstargames.com