Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Farming Simulator 2017: Vozovi u simulatoru ?

 

Vozovi su brzi, pouzdani i vid prevoza koji može dosta tereta da preveze za malo novca, ali njihov fokus u Farming Simulatoru i zašto su autori u novoj verziji baš njih potencirali kad je u pitanju samo poljoprivredni simulator ?

Vozovi se mogu koristiti u ovom simulatoru za prevoz drveta, ali ipak na samo dve lokacije na mapi postoji mehanizacija koja ih može utovariti i istovariti, pa šta oni sve zapravo mogu ?

Transport vozovima

Transport vozovima

Predstavljamo Vam Goldcrest železnicu.

Vozovi su kao i svako drugo vozilo u ovom simulatoru, ali Vas oni neće koštati nijednog dinara kada je u pitanju održavanje vozila.

Goldcrest železnica

Goldcrest železnica

[AdSense-A]

Na mapi će postojati dve železničke linije preko kojih možete ostvariti neku korist za sebe. Oni se mogu voziti i manuelno kao što se voze i druga vozila, ali sao napred i nazad na nekoj od ove dve linije.

Postoji mogućnost da se drva prebacuju iz jednog voza u drugi, kako bi se prodaja u nekoj udaljenijoj tačci, opremljeni su kaiševima za zatezanje kako bi se drvo dodatno obezbedilo i ne bi izgubilo tokom transporta. Vozovi i njihov silos se mogu koristiti kada ponestane mesta u silosima na farmi.

Na kraju dolazimo do zaključka da drvo nije jedina stvar iako jeste najvažnija jer se ne može transportovati nijednim drugim vozilom. U vozove se mogu tovariti pšenica, krompir i drugi plodovi, svi zrnasti plodovi se utovaruju direktno iz silosa putem cevi u neki od vagona.

Silosi na utovaru voza

Silosi na utovaru voza

[AdSense-C]

Transport živine je ipak malo drugačiji i biće potrebni dodatni vagoni koji su isključivo namenjeni za njihov transport. Kao što smo već naveli, postojaće dva utovarna mesta sa kranovima i teškom mehanizacijom, jedan koji je smešten na ukrštanju dve linije i dve pruge, a drugo utovarno mesto će biti na mestu gde se prodaju drva, takozvani Stanton Sawmill.

Utovar i istovar drveta se mora vršiti manuelno i tu se već mora obratiti posebna pažnja kako se ne bi izgubio dragocen teret.

Zanimljivo je da svi oni koji ne budu želeli železnicu na svojoj mapi će moći jednostavno da je isključe iz opcija samo jednim klikom.

1 Comment

Leave A Reply
  1. 17. September 2016., 19:10

    […] pisali o prisustvu vozova i njihovoj ulozi u Farming Simulatoru, o tome možete pročitati više u članku, a sada će biti malo više priče o proizvođačima koji su već bili u prethodnim serijalima, ali […]

Comments are now closed.