Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Farming Simulator 17: Domaće životinje !

 

Iz GIANTS Software -a nam stiže još vesti, a sada je konkretno reč o domaćim životinjama na farmi, kako i gde ih kupiti, uzgajati, prodati i naravno kako ih transportovati…

fs17-cow

Ako Vam je potrebno neko vreme da se udaljite od napornog uzgajanja biljaka na farmi to možete učiniti i malo lakšim uzgajanjem domaćih životinja među kojima se u Farming Simulatoru 17 sada nalaze i krave, ovce, kokoške i po prvi put svinje.

[AdSense-A]

 

Transport

Počnimo od transporta ovih životinja prvo na farmu. Postoje dve mogućnosti nakon njihove kupovine, prva je da posedujete auto, traktor ili bilo koje drugo vučno vozilo i prikolicu za prevoz životinja. Međutim, ako to nije slučaj i zbog nedostatka novca Vama nedostaje prikolica za malu nadoknadu od strane prodavca možete transportovati životinje pravu na farmu uz pomoć prodavčeve mehanizacije.

Od nekih životinja, kao što je krava, produkt koji ona daje, mleko, se automatski prodaje samo od sebe, međutim kada su u pitanju ovce i njihova vuna to zapravo više ne ide tako lako, dobijena vuna se mora transportovati od strane Vas do krajnjeg kupca ili prodavnice.

fs17-animals

Održavanje životinja

Kupili ste životinje, nekako ih transportovali do farme i tu se priča završava ?

Zapravo ne, svaku životinju pojedinačno treba nahraniti i obezbediti joj sva sredstva da tu normalno obitava. Svakoj životinji je kao osnova potrebna voda i hrana, ali i čisto mesto gde će se nalaziti, što čistije i zdravije to su i životinje srećnije pa će se to svakako isplatiti kroz povećanu proizvodnju.

Pored toga što krave i svinje imaju svoje proizvode koje daju, njihov izmet omogućava pravljenje đubriva koje se može posipati po poljima kako bi se svaki naredni prinos na polju povećao.

Od svih životinja na farmi najjednostavnije su kokoške, njima nije potrebna nikakva velika briga, one su srećne i proizvode jaja, međutim, sva ta jaja ne prodaju se automatski kao mleko od krave, već se svako jaje mora ručno pokupiti i odneti do mesta gde će moći da se proda.

farming-simulator-17-pig

[AdSense-C]