Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Ultrarealistična igra Project Cars

 

Slightly Mad Studios je poznati dobitnik nagrada, poznat po serijalima igara Need For Speed koje su rađene u saradnji sa Electronic Arts (EA)Slightly Mad Studios započeo je izradu samostalne trkačke igre pod imenom Project Cars, 11. oktobra 2013. godine. U poslednje vreme su u izradi veoma kvalitetne i detaljne igre, ali po nivou detaljnosti ova igra je nadmašila slične iste tematike.

[AdSense-A]

image

 

Igru karakteriše FRANCHISE MODE koji omogućava da započnete sopstvenu karijeru na trkama, počevši od kartinga pa polakim usponom ka reli trkama, Touring Cars, Open-Wheel, Le Mansu i ostalim.

Igra podržava multiplayer mod preko koga možete da okupite svoj tim i radite zajedno ili da se takmičite međusobno. Sami autori navode da su pit stopovi sada nešto novo, koje niste mogli da vidite u bilo kojoj drugoj igri ove tematike, detalje nisu hteli da otkriju, ali se očekuje nešto spektakularno.

007

 Vemenske prilike i ciklusi dana i noći su usavršeni i možemo očekivati dobre i kvalitetne teksture neba, odsjaja od sunca na putu, zalaske…

[AdSense-B]

0141

 Kad smo već spomenuli kvalitetne teksture moramo napomenuti i detalje koji prevazilaze svaka očekivanja, detaljno urađeni bolidi, automobili, karting autići.

0301

027

Neki detalji igre su stvarno zadivljujući, retko u kojoj igri možemo sresti kvalitetno odrađene detalje prirode oko nas, poput trave u okolini. Autori su stvarno dali sve od sebe da ovu igru dovedu na vrh top liste što se tiče detaljnosti i realnosti.

048

I pored ovih najsitnijih detalja, sama igra neće biti zahtevna.

[AdSense-C]

Minimalne specifikacije računara koje ova igra zahteva su :

  • PROCESOR – 3.0GHz Dual-Core, 2.4GHz Quad-Core
  • GRAFIKA – nVidia 9600 GT 512Mb, ATI Radeon HD 4750 512Mb
  • RAM MEMORIJA – 2Gb RAM (3Gb-4Gb preporučeno)

Igra će biti dostupna na svim aktuelnim platformama, PC, Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Steam OS.

 

Više slika iz ove igre možete pogledati u našoj galeriji ispod.