Uloguj se Registruj me
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Ultrarealistična igra Project Cars

VN:F [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/10 (0 glasova)

 

Slightly Mad Studios je poznati dobitnik nagrada, poznat po serijalima igara Need For Speed koje su rađene u saradnji sa Electronic Arts (EA)Slightly Mad Studios započeo je izradu samostalne trkačke igre pod imenom Project Cars, 11. oktobra 2013. godine. U poslednje vreme su u izradi veoma kvalitetne i detaljne igre, ali po nivou detaljnosti ova igra je nadmašila slične iste tematike.

image

 

Igru karakteriše FRANCHISE MODE koji omogućava da započnete sopstvenu karijeru na trkama, počevši od kartinga pa polakim usponom ka reli trkama, Touring Cars, Open-Wheel, Le Mansu i ostalim.

Igra podržava multiplayer mod preko koga možete da okupite svoj tim i radite zajedno ili da se takmičite međusobno. Sami autori navode da su pit stopovi sada nešto novo, koje niste mogli da vidite u bilo kojoj drugoj igri ove tematike, detalje nisu hteli da otkriju, ali se očekuje nešto spektakularno.

007

 Vemenske prilike i ciklusi dana i noći su usavršeni i možemo očekivati dobre i kvalitetne teksture neba, odsjaja od sunca na putu, zalaske…

0141

 Kad smo već spomenuli kvalitetne teksture moramo napomenuti i detalje koji prevazilaze svaka očekivanja, detaljno urađeni bolidi, automobili, karting autići.

0301

027

Neki detalji igre su stvarno zadivljujući, retko u kojoj igri možemo sresti kvalitetno odrađene detalje prirode oko nas, poput trave u okolini. Autori su stvarno dali sve od sebe da ovu igru dovedu na vrh top liste što se tiče detaljnosti i realnosti.

048

I pored ovih najsitnijih detalja, sama igra neće biti zahtevna.

Minimalne specifikacije računara koje ova igra zahteva su :

  • PROCESOR – 3.0GHz Dual-Core, 2.4GHz Quad-Core
  • GRAFIKA – nVidia 9600 GT 512Mb, ATI Radeon HD 4750 512Mb
  • RAM MEMORIJA – 2Gb RAM (3Gb-4Gb preporučeno)

Igra će biti dostupna na svim aktuelnim platformama, PC, Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Steam OS.

 

Više slika iz ove igre možete pogledati u našoj galeriji ispod.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/10 (0 glasova)

Komentari

komentara

Napiši odgovor