Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

OMSI 2 : Setra S 319 UL !


Od danas je postao dostupan još jedan model Setre, S 319 UL, za trenutno najpopularniju simulaciju vožnje autobusa, Omnibus Simulator 2. Model je radila grupa autora koju sačinjavaju autori pod nadimcima LND, MORPHI, JXBELL i NEMEZA.

Setra S 319 UL

U ovom paketu se nalazi samo jedan model, i sadrži 3 kolor šeme, a u pitanju je manuelni model sa 5 brzina.

[AdSense-A]

Setra S 319 UL 9

3D model je kompleksan, sadrži veliki broj detalja, koji minimalno utiču na samu igru i njen odziv. Teksture su visoke rezolucije i upotpunjuju doživljaj čineći ga realnijim.

Setra S 319 UL 2 Setra S 319 UL 1

Prateća osovina na modela je potpuno funkcionalna i zakreće se zajedno sa prednjom osovinom.

Setra S 319 UL 7

Teskture salon i vozačkog prostora su podjednako dobre kao i one sa spoljašnjosti modela. Vidi se da je velika pažnja posvećena funkcionalnosti i okruženju vozača, pa se tako pojavljuje širok spektar zvukova koji se mogu čuti u slučajevima kada nešto na modelu ne funkcioniše kako treba.

Setra S 319 UL 5

Model poseduje kasu za naplatu karata i Blaupunkt radio uređaj. Oko vozačevog i suvozačevog sedišta se može pronaći veći broj pregrada koje se mogu koristiti.Setra S 319 UL 6

Jedina zamerka vezana za unutrašnjost modela se odnosi na putnički salon i njegovo osvetljenje u noćnim uslovima. Skripta koja je zadužena za svetlo ima manu, pa tako iako su svetla upaljena putnici se i dalje mogu žaliti na mračan salon.

[AdSense-B]

Setra S 319 UL 3 Setra S 319 UL 4

Model ima kvalitetno snimljen zvuk motora, međutim, sam motor u neutralnom položaju menjača ne reaguje na dodavanje gasa, već reaguje tek kada se ubaci u prvu brzinu.

Setra S 319 UL 8

Generalno, model je jako dobro urađen, među najboljima koji su trenutno dostupni u OMSI svetu, napomenimo da vrlo malo utiče na performase same igre, izuzetno je lagan, dolazi samo jedan model u paketu sa manuelnim menjačem i da ima par problema koji su i zanemarljivi.

Setra S 319 UL 10

[AdSense-C]

[usrlist “3D Model:10” “Skripte i opcije:9”  “Teksture:10” “Zvuk:9” “Upravljivost:9”  “Uticaj na FPS:10” ]

Model možete pronaći na našem forumu, kao i kolor šemu za njega od Severtransa iz Sombora.

Severtrans 1 Severtrans 2