Uloguj se Registruj me
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+
Maz 203.177 Više fotografija
Ocena sajta:
Ocena korisnika:
VN:F [1.9.22_1171]
Ocena: 6.8/10 (5 glasova)

Maz 203.177

VN:F [1.9.22_1171]
Ocena: 6.8/10 (5 glasova)

 

Novi model Maz 203 je dostupan od danas na našem forumu, zbog veće rasprostranjenosti modela na našem području, model smo stavili na test i predstavljamo Vam naš utisak stečen na prvi pogled.

Maz 203

Maz 203

Model dolazi u samo jednoj varijanti, sa dvoja vrata i klima uređajem. Vozačeva vrata nisu funkcionalna i nemaju svoj taster na instrument tabli.

Klima uređaj

Klima uređaj

3D model je solidno odrađen, teksture spoljašnjosti su mogle biti bolje odrađene, AO teksture bi bolje osenčile same prelaze na karoseriji.

Unutrašnjost vozila poseduje sve standardne opcije kao i kod većine modela, dodate su zavesice koje se mogu postaviti i skinuti iz vozačevog prostora.

Unutrašnjost MAZ 203

Unutrašnjost MAZ 203

Instrument tabla je jednostavna i pregledna, poseduje sve osnovne stvari koje su funkcionalne, svakom tasteru je dodeljena njegova primarna funkcija. Model poseduje ruski sistem za ispisivanje linije koji se može pronaći i kod većeg broja modela Liaz -a i smešten je na levoj strani instrument table.

Instrument tabla

Instrument tabla

Displej na instrument tabli prikazuje veći broj neophodnih informacija, od otvorenih vrata, temperature, pritiska, voltaže akumulatora do eventualnih grešaka koje se mogu pojaviti.

Displej

Displej

Sa leve strane od vozača se mogu pronaći ručna kočnica, prekidač za svetla, menjač, dugme upozorenja i kontrola visine vozila. Nažalost podešavanje visine vozila trenutno nije u funkciji, tasteri su operativni, ali još uvek nisu povezani sa potrebnom funkcijom.

Levi panel

Levi panel

Iznad vozača je postavljena kontrolna jedinica klima uređaja koja trenutno nije u funkciji, temperatura se može podešavati, ali nažalost nema efekta na sam salon vozila. Pored kontrolne jedinice nalazi se i radio.

Radio/Klima uređaj

Radio/Klima uređaj

Salon poseduje displej za prikaz narednog stajališta.

Prikaz stajališta

Prikaz stajališta

Unutrašnjost salona se ne razlikuje od većine modela po svom kvalitetu, pored pomenutih zavesica ne postoji ništa drugo što bi moglo da se istakne.

Unutrašnjost

Unutrašnjost

Pri kišnom i snežnom vremenu može se primetiti nedostatak na prozorima, teksture kapljica i snega nisu prikazane isto na svim prozorima, pa je očigledna razlika.

Model poseduje ne tako kvalitetne zvuke, neki i nedostaju, može se reći da pripada nekoj prosečnoj klasi. Model autora još uvek nije završio ovaj model, tako da će dodatnih poboljšanja modela svakako biti.

Za kraj ostavljamo sveukupnu ocenu ovog modela.

3D Model:8 Stars (8 / 10)
Skripte i opcije:6 Stars (6 / 10)
Teksture:7 Stars (7 / 10)
Zvuk:7 Stars (7 / 10)
Upravljivost:7 Stars (7 / 10)
Uticaj na FPS:8 Stars (8 / 10)
Average:7.2 Stars (7.2 / 10)
VN:F [1.9.22_1171]
Ocena: 6.8/10 (5 glasova)

Komentari

komentara

Napiši odgovor

Oceni