Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+
MAZ 103.060

MAZ 103.060

Verzija ovog Maz autobusa je prerađena verzija modela koji je odradio А.Довгаль, a prepradu ovog modela je izvršio Е.Кривенков usled određenih nedostataka na prethodnom modelu, tako da je ovaj model zapravo samo mod koji je dodat na prethodni. Spoljašnjost modela izgleda potpuno identično kao i na prethodnom, promene se vide tek u unutrašnjosti autobusa, poboljšanje teksture, zvuci, i mnoge druge sitnice.

[AdSense-A]

Maz 103.60

Maz 103.60

Pri pokretanju modela čini se kao da model ima određene nedostatke poput brisača koji nisu na svojim pozicijama, međutim detaljnim pregledom vozila, sami brisači su smešteni u unutrašnjost vozila, u kabini vozača, klikom na njih postavljaju se na njihovu poziciju.

Maz 103.060

Brisači u unutrašnjosti vozila

Instrument tabla vozila je malo poboljšana, postava table sada ima bolju teksturu dok je na samom volanu i dalje ostavljena stara tekstura. Ovaj model jedino ne poseduje karte i novac tako da nije moguća sama prodaja karata.

[AdSense-B]

Salon vozila je kvalitetno odrađen, teksture su senčene čime im se jasno ističu linije tamo gde je to potrebno. Model može da primi veliki broj putnika i nema preklapanja među njima. Osvetljenje salona je malo lošije. Većih zamerki na salon nema.

Spoljašnjost vozila ima neke detalje koji su možda i ne tako značajni i vidljivi čak i sa spoljnom kamerom, poput šasije i detalja koji su na njoj ispod samog vozila, ali sve to ne utiče značajno na samo vozilo i njegovu “težinu” tako da ovaj model neće trošiti značajnije resurse računara.

Za sam kraj ostavljamo jedan manji detalj koji ne utiče toliko na vožnju, ali može da bude problematičan, naime desni retrovizor nema baš veliku preglednost, druga i treća vrata vozila se ne mogu videti, ali izlasci i ulasci putnika kroz njih su vidljivi.

[AdSense-C]

Nepregledan desni retrovizor

Nepregledan desni retrovizor

Kada se sve pomenuto uzme u obzir, model nije zahtevan, kvalitetno je odrađen, tromiji je u vožnji od ostalih modela, svi instrumenti na instrument tabli rade kao i tasteri, svakako je model koji se može probati. Model možete preuzeti na našem forumu.

[usrlist “3D Model:8” “Skripte i opcije:7”  “Teksture:7” “Zvuk:8” “Upravljivost:8”  “Uticaj na FPS:9” ]