Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+
LiAZ 6213.20

LiAZ 6213.20

 

Model ovog LiAZ je izašao prošle godine kao demo verzija, ali nam je autor, Dmitrij, u toku jučerašnjeg dana predstavio i noviju verziju na kojoj instrument tabla u potpunosti funkcioniše. Za razliku od prošle verzije u ovom paketu više ne postoje 4 verzije modela, već samo jedna.

[AdSense-A]

Untitled-12Autor i dalje naplaćuje ovaj model za one koji žele u potpunosti funkcionalan model, sa kamerama, IBIS aparatom i mogućnošću podešavanje visine autobusa, ali i pored toga autobus je u potpunosti funkcionalan.
Untitled-1U paketu dolazi sa ZF menjačem sa 6 brzina. Poseduje i veliki broj sitnijih detalja, poput mogućnosti stavljanja ratkapni na felne, otvaranja poklopca motora, standardnim nekim detaljima koji su već viđeni i na ranijem modelu ovog autora Liazu 5292.20.

[AdSense-B]
Untitled-2Instrument tabla je pregledna i kvalitetno odrađena, svi instrumenti rade, pojedini dugmići su ostavljeni na tabli iako nemaju funkciju, kamera na svim vratima kao i sa zadnje strane autobusa se može upaliti, ali nažalost u ovoj verziji je samo stavljena statična slika. Untitled-4Untitled-7Naplata karata u potpunosti funkcioniše, zanimljiv detalj je da na ovom modelu ne mogu da se izdaju karte i vraća novac ukoliko je pult zatvoren.
Untitled-6 Retrovizori su pregledni i dobro postavljeni za razliku od većine modela, što je ujedno i bila karakteristika ovog autora na svim modelima koji su rađeni sa njegove strane.

[AdSense-C]Untitled-3Autobus može da primi veliki  broj putnika i nema međusobnih preklapanja među njima. Salon autobusa je kvalitetno odrađen, svi prozori mogu da se otvaraju kao i šiberi na krovu autobusa.
Untitled-5

Untitled-10Od svetlosne signalizacije model poseduje standarna poziciona, srednja i duga svetla, katadioptere, prednje i zadnje maglenke, unutrašnje vozačevo i osvetljenje salona. Sveukupna ocena modela ako se zanemari da se kompletna verzija naplaćuje je na jako visokom nivou, jer model i kao demo verzija poseduje više mogućnosti od brojnih modela.

Model možete pronaći na našem forumu na sledećem linku http://balkansimulacije.net/forum/liaz-6213-20-demo-t2809.html

[usrlist “3D Model:10” “Skripte i opcije:9”  “Teksture:9” “Zvuk:9” “Upravljivost:9”  “Uticaj na FPS:6” ]