Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Ruski simulator vožnje autobusa ?!

 

Pojavila se novost o novom simulatoru vožnje autobusa, ali ovoga puta iz ruske radinosti. Još uvek nije poznato ko tačno stoji iza ovog simulatora, da li je u pitanju neka firma ili grupa autora koja se udružila.

Ono što je karakteristično za ovaj simulator jeste njegovo mesto, tačnije da je radnja smeštena u jedan ruski grad. Simulator prati realna dešavanja, tako da će u toku jutra biti veće gužve na putu ili veći broj putnika koji ide do posla, dok u kasnijim satima taj broj bude dosta manji.

Radnja ovog simulatora podseća na avanturnu igru sa misijama, sa preko 10 različitih scenarija, ali se može igrati i u slobodnom modu gde sami odabirate koji autobus i koju liniju želite da vozite. Sakupljanjem novca od prodaje karata može se nadograditi autobus, ili jednostavno kupiti drugi, ali se uz sve to mora platiti i gorivo na benzinskim stanicama i svakodnevno održavanje.

Nakon što ovaj simulator dospe u javnost autori će se posvetiti zajednici koju budu okupili tom prilikom i saslušali njihove želje za novim vozilima i mapama.

[AdSense-A]

[AdSense-C]