Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Novi Meksiko donosi i nove fabrike i industrije !

 

SCS Software polako napreduje sa ovim dodatkom za American Truck Simulator koji će doneti i nova postrojenja, fabrike i industriju kako bi se još više otisnuli ka realizmu ovog simulatora.

Gomila kamenja, peska, raznih materijala… U svom novom ruhu ovako će na dalje izgledati mesta na kojima će se preuzimati prikolice sa rastresitim materijalom. Može biti i komplikovano za manevrisanje zbog parkiranih bagera i raznih mašina sa svim instalacijama koje ova postrojenja poseduju.

[AdSense-C]

Intermodalna železnička stanica je tipična za američke gradove. Vagoni prevoze kompletne kamionske prikolice do bližih destinacija, a tamo ih pokupe kamioni i voze na njihovu krajnju destinaciju. To opravdava njihov naziv “intermodalni” jer kombinuje više tipova prevoza u cilju smanjenja troškova transporta i smanjenje emisije štetnih gasova koji je negativna posledica transporta.

Na kraju ostaju još i fabrike za proizvodnju hrane koje su specifične zbog velike površine koje zauzimaju i  po tome što poseduju dva odvojena mesta za utovar i istovar robe. Prednja strana ovih fabrika je namenjena za utovar gotovih proizvoda, dok je zadnja strana namenjena istovaru materijala od kojih se ovi proizvodi prave.

[AdSense-A]