Uloguj se Registruj me
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Nova Scania S i R za Euro Truck Simulator !

VN:F [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/10 (0 glasova)

 

Pre nekoliko nedelja SCS Software je objavio da se deo projektnog tima nalazi u Švedskoj u popularnoj fabrici teretnih vozila „Scania“.

Tim koji je tada poslat imao je za cilj da sakupi što više podataka i informacija, kao i fotografija o novoj Skaniji S serije, ali i R serije.

Očigledno je bilo da je već tada, sam post o slanju ekipe u megafabriku izazvao veliko interesovanje među fanovima ovog simulatora.

Posle puna tri dana napornog rada, snimanja, prikupljanja i slaganja podataka, ekipa se vratila u sedište SCS Software -a u Pragu gde su svoje podatke počeli da unose u 3D programe i da kreiraju vozilo. Zanimljivo je da je ovoga puta iskorišćen 3D skener sa markerima koji je povećao preciznost svih dobijenih podataka, tako da će, moglo bi se reći, nova Skanija biti identična u simulatoru onoj iz realnog sveta.

Na samom snimku je prikazan intervju sa glavnim i odgovornim čovekom ovog malog tima koji je poslat, a među snimcima su se koristili oni iz realnog sveta, kao i neki snimljeni u starom simulatoru „Scania Truck Driver“.

Nije poznato kada će se nova serija naći u ovom simulatoru jer SCS Software ne želi o tome da spekuliše i da daje nerealne datume koje možda nije u mogućnosti i da ispuni.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/10 (0 glasova)

Komentari

komentara

Napiši odgovor