Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Need For Speed preskače 2014 godinu

 

EA (Electronic Arts) otkriva da ove godine neće objaviti nastavak popularnog serijala Need For Speed, i to po prvi put od 2001-e godine od kada se ova igra nalazi u prodaji.

[AdSense-A]

Odlaganje novog nastavka "Need For Speed" serijala za 2015-u godinu.

Odlaganje novog nastavka “Need For Speed” serijala za 2015-u godinu.

U delu izveštaja koji je EA objavio danas, navodi se da je Ghost Games-u malo više vremena na razvoju novog dela ovog serijala. Glavni i odgovorni za Ghost Games, Marcus Nilsson, izjavio je na web prezentaciji Need For Speed-a da će ovoga puta zbog odlaganja nastavka ove igre biti fokusirani na razvoj ove igre po želji vernih fanova, navodi da će sve ideje biti saslušane kako bi obezbedili igru kakvu zaslužuju.

[AdSense-B]

Originalni citat:

We are already deep in development on our next game and want to make this promise to you: we will listen to you. We’re going to give you the game you’ve been asking for. It will be the game you deserve, but to do that will take us some time, said Marcus Nilsson

 

Prošlogodišnji "Need For Speed Rivals"

Prošlogodišnji “Need For Speed Rivals”

Novi nastavak igre opisuju kao jedan od najinovativnijih koji je rađen na osnovu prethodnih iskustava u ovim projektima. Čak i pored toga što će igra biti najverovatnije završena 2015-e godine, iz Ghost Games-a poručuju da će svakodnevno objavljivati novosti kako bi ljubitelji mogli da iskažu svoje želje i dalje će po tim željama tim oblikovati budući Need For Speed.

[AdSense-C]

Originalni citat:

From now on, you’ll be hearing from us regularly because we need your help to shape the future of Need for Speed, said Marcus Nilsson