Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Fuerteventura – TML izlazi na tržište sa novim projektom

Dobro poznata ekipa koja se bavi izradom autobuskih simulacija TML-Studios izlazi na tržište sa novim projektom koji nosi ime Fuerteventura, po čuvenom Kanarskom ostrvu.

Sama simulacija stavlja vas u ulogu direktora prevozničke kompanije na ostrvu. TML se potrudio da „karijeru“ u samoj simulaciji učini jako zanimljivom, tako da ćete po osnivanju svojekompanije moći da zapošljavate ljude i sami kupujete buseve. Pored samog upravljanja kompanijom, moći ćete da vozite autobus, a sami ćete kao direktor odlučiti kuda, pošto vam sama simulacija nudi opciju da se opredelite između redovnih linija, transfera turista i tura za razgledanje ostrva za goste hotela na samom ostrvu.

Za razliku od svojih prethodnih projekata, TML u ovom nije koristio „nevidljive zidove“, tako da ćete biti u mogućnosti da istržažite svaku ulicu i grad na samom ostrvu, a vašoj mašti prepreku može predstavljati jedino vaše vozačko iskustvo, koje ćete steći samom vožnjom. U simulaciji će biti više poznatih autobuskih brendova, ali su autori za sad ostali misterioznipo pitanju detalja, jedino što su rekli je da će igrači morati redovno da održavaju svoje autobuse i da će biti u mogućnosti da naprave vlastite kolor-šeme za buseve.

Mogućnosti / Sadržaji:

Jako detaljna mapa ostrva Fuerteventura u razmeri 1:5,

Rute: prevoz putnika preko celog ostrva,

Shuttle usluge: prevoz turista od aerodroma do hotela i ostalih destinacija,

Rute za razgledanje: ponudite zanimljive ture gostima hotela,

Rukovodite svojom flotom i brinite se o njoj,

Organizujte svoje zaposlene: vozače, vodiče i mehaničare,

20 detaljnih gradova : Morro Jable, Puerto del Rosario, Corralejo i mnogi drugi,

Nabavite gorivo za svoje autobuse i redovno kupujte sendviče i osveženje namenjeno gostima,

Redovno održavajte vađ autobus,

Potpišite ugovore za wifi i ostale pogodnosti u svojimvozilima,

Osigurajte svojeradnike i autobuse,

Serpentine, kaldrma i mnogi vidikovci,

Aaerodrom Fuerteventura i tri brodske luke,

Realistična smena dana i noći.

 

Planirani izlazak projekta Fuerteventura je jul 2018. U narednim nedeljama biće objavljeno mnogo slika, video-snimaka i ostalih podataka o simulaciji, uključujući i dnevnik izrade. Takođe će biti objavljeni i tehnički detalji o samim autobusima.

Tekst: I.Putnik