RSS Feed Widget
Index boarda SIMULACIJE Autobuske simulacije Omnibus Simulator 2 Modeli MAN Lion's City A21

MAN Lion's City A21

Zona za postavljenje/skidanje modela autobusa.

Post05 Sep 2016, 23:20
ĐOLE Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1733
Zahvalili su se korisniku (puta): 652
1.3 verzija

Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
Slika

Post06 Sep 2016, 21:44
Markic Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 3
Zahvalili su se korisniku (puta): 2
Nisam zadovoljan ovim modelom, kažu da nije težak, ne remeti FPS, a kod mene čim naiđe neko AI vozilo (automobil,bus...) cela igra krene da secka.(prvi put vidim da OMSI secka, znam da nekada bus krene da skače, ali ovo je baš seckanje, čak se sporije otvara i Menu sa opcijama za gašenje igrice i ostalog...), ispade najgore optimizovano vozilo od svih koje sam probao, a probao sam ih mnogo, drugi modeli koje sam probao radili su odlično.

Jel ima neko ovakvih problema? Ili da brišem ovaj model.
Poslednji put menjao Markic dana 06 Sep 2016, 22:31, izmenjena samo jedanput

Post06 Sep 2016, 22:00
Nikola Pejasinovic Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 150
Zahvalili su se korisniku (puta): 99
Meni je bus sasvim solidan. Mada ja sad trenutno imam 1.2 tako da ne znam da li je do novog patch-a.
"If one day speed kills me, don't cry, because i was smiling."
Rest In Peace, Paul Walker!

Post06 Sep 2016, 22:33

Nikola Pejasinovic je napisao:
Meni je bus sasvim solidan. Mada ja sad trenutno imam 1.2 tako da ne znam da li je do novog patch-a.

Isti problem sam imao i sa 1.2 verzijom, nikada pre nisam video da tako secka OMSI 2 kao sa ovim modelom.

Post06 Sep 2016, 23:24
Steva Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 0
Zahvalili su se korisniku (puta): 15
Probao sam verziju 1.3, ne znam da li je jos neko primetio ali nekako kao da mu kasni gas prilikom polaska, tako da na uzbrdici krene unazad tjs ako hocete da krenete morate pod rucnom. Ostalo mi deluje ok, mozda su malko poboljsali texture.. Pitao bih nase clanove koji je bave skriptovanjem, da li je ikako moguce da mu se ubaci 5 brzina? Ide bus fino ali mislim da mu fali malo da rastereti obrtaje.

Post06 Sep 2016, 23:46

Steva je napisao:
Probao sam verziju 1.3, ne znam da li je jos neko primetio ali nekako kao da mu kasni gas prilikom polaska, tako da na uzbrdici krene unazad tjs ako hocete da krenete morate pod rucnom. Ostalo mi deluje ok, mozda su malko poboljsali texture.. Pitao bih nase clanove koji je bave skriptovanjem, da li je ikako moguce da mu se ubaci 5 brzina? Ide bus fino ali mislim da mu fali malo da rastereti obrtaje.

To sam i ja primetio pre neko što je ceo bus počeo da usporava igricu, na mapi Sćećin (stanica Dabrowki) bus je jedva krenuo iz mesta, prvo je išao u rikverc, pa se nekako pokrenuo. Nedugo zatim ceo bus je počeo da "freezuje", i morao sam da ugasim OMSI? Baš mi je žao što neću moći da vozim ovaj model.

Kako kod tebe radi ovaj model?

Post07 Sep 2016, 01:06
icacar98 Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1115
Zahvalili su se korisniku (puta): 1330
Ja sam isto primetio da jedva krece posle updejta na verziju 1.3 , krenuo mi u rikverc na stanici Brankov most
BALKAN SIMULACIJE DISCORD
Link: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Post07 Sep 2016, 05:59
kopmania Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 13
Zahvalili su se korisniku (puta): 43
I meni isto jako puno secka moodel .

Post07 Sep 2016, 11:01
Steva Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 0
Zahvalili su se korisniku (puta): 15
Moje misljenje je da treba ostati na 1.1 ili 1.2 dok ne ispeglaju sve stvari...te verzije super rade, a i ne razlikuju se mnogo...

Post07 Sep 2016, 17:31
MILE Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 114
Zahvalili su se korisniku (puta): 76
Fali njemu dve brzine, sa 4 je nekako kilav u startu ali kasnije u drugoj već stvari dolaze na svoje mesto....

PrethodniSledeća

Povratak na Modeli