RSS Feed Widget
Index boarda SIMULACIJE Autobuske simulacije The Bus - TML Studios

The Bus - TML Studios

Omnibus Simulator 2
Omnibus Simulator
City Bus Simulator 2010
Fernbus Simulator
LOTUS-Simulator
Bus Simulator 2016
i mnoge druge...

Post22 Mar 2021, 17:30
gibanica Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1301
Zahvalili su se korisniku (puta): 3318
Kako god i koliko god linija, ja ću verovatno kupiti ako ne nadjem neku "promo" verziju u roku od mesec dana.
Fernbus nažalost nema konkurenciju po tipu tj kao medjugradska vožnja. Dok ovaj bus ima Omsi.
Ovde mi se svidja što je grad izuzetno živ dok u omsiju dok vozim kroz Berlin imam utisak ko da vlada kuga.
A i ta čuvena fizika omsija je dobra, oseća se težina busa mada nikad u životu nisam video da zglobni autobus tAko zabode kljun u zemlju pri polasku, prikolica klizi na skretanju i slično ali je mod zajednica načinila Omsi to što jeste.
Ovde mod zajednica neće zaživeti potpisujem, ali sam spreman da dobijem samo to što platim.
Inače potpuno sam zaboravio da postoji lotus simulator. Da niste pomenuli ne BiH se ni setio. Kakva propast od projekta
Discord Belgrade map: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
Slika

Post22 Mar 2021, 22:56
becks89 Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 607
Zahvalili su se korisniku (puta): 1259

Gledao sam par videa raznih YouTube gejmera, koji su dobili na test ovaj simulator, gde na neki način opovrgava upravljivost, deluje tečno i črecizno, ali verovatno je upravljač volan. No, ipak autobus šalta ko da ima 14 brzina, zvukovi mi nisu približni autobusu, ali ima neku dalju priču. Da li vredi 26e,upitno je, ali ostaje da se vidi šta će biti u paketu.
Inače, nije problem što si ti zaboravio na Lotus, deluje da su i tvorci pomalo zaboravili na njega.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net

Post27 Mar 2021, 13:08
antee Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 8
Zahvalili su se korisniku (puta): 52
8)
Slika

Post27 Mar 2021, 18:53
Miloš Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 372
Zahvalili su se korisniku (puta): 390

Kakvi su utisci? Kakvu PC koonfiguraciju imaš i kako radi (jel secka)? Hvala unapred. Čitam na Steam-u ljudi se dosta žale na perfomanse igrice. /shvatam da je early access, ali ja i pitam u vezi early access - trenutne verzije/
FC INTERNAZIONALE MILANO
Webdisk: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Post28 Mar 2021, 02:00

Miloš je napisao:
Kakvi su utisci? Kakvu PC koonfiguraciju imaš i kako radi (jel secka)? Hvala unapred. Čitam na Steam-u ljudi se dosta žale na perfomanse igrice. /shvatam da je early access, ali ja i pitam u vezi early access - trenutne verzije/

Igrica sama po sebi je barem meni dosta zahtjevna, cak bi rekao da je i zahtjevnija od Fernbusa jer igram Fernbus na najjacim detaljima i nema sjeckanja dok mi ovdje tu i tamo zasjecka.. igrica je early access to se vidi, fizika je losa imam osjecaj kao da vozim neki auto, ali to ce se rijesiti kroz daljne nadogradnje igrice(bar bi tako trebalo bit), sto se tice grafike, solidno ali moze i bolje, mozda sam grub ali mislim da omsi jos dugo nece dobit pravog konkurenta..

Post28 Mar 2021, 13:05
Miloš Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 372
Zahvalili su se korisniku (puta): 390

Meni smeta kod ovih novih simulatora što su nekako monotoni, jeste fizika je važna i sve oko busa - tu se apsolutno slažem, međutim... šta je sa gradom - u gradu se uvek nešto dešava a sve mape kod novih simulatora su nekako dosadne (jednom-dvaput odigraš i sve isto). Ne očekujem sad da se uvek menja mapa itd...ali s vremena na vremena nešto neočekivano je poželjno. Za bus simulatore "random road events" treba da postoji i to da slajder bude podešen na maksimalno. Ovo izbacivanje novih simulatora sa malom boljom grafikom ništa ne znači - radije ću da igram OMSI sa svim manama. Npr. ono što bi pravilo razliku (bar za mene) je realan grad sa dosta linija uz moguće korekcije ruta zbog X razloga i neplanirana dešavanja itd... Nije sve u grafici.
FC INTERNAZIONALE MILANO
Webdisk: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Post28 Mar 2021, 13:56

Miloš je napisao:
Meni smeta kod ovih novih simulatora što su nekako monotoni, jeste fizika je važna i sve oko busa - tu se apsolutno slažem, međutim... šta je sa gradom - u gradu se uvek nešto dešava a sve mape kod novih simulatora su nekako dosadne (jednom-dvaput odigraš i sve isto). Ne očekujem sad da se uvek menja mapa itd...ali s vremena na vremena nešto neočekivano je poželjno. Za bus simulatore "random road events" treba da postoji i to da slajder bude podešen na maksimalno. Ovo izbacivanje novih simulatora sa malom boljom grafikom ništa ne znači - radije ću da igram OMSI sa svim manama. Npr. ono što bi pravilo razliku (bar za mene) je realan grad sa dosta linija uz moguće korekcije ruta zbog X razloga i neplanirana dešavanja itd... Nije sve u grafici.

Istina.. svaka ti je na mjestu, sam engine igrice je los, to je stvar i kod fernbusa, tourist busa i the busa, ne osjeti se tezina autobusa, omsi je ipak omsi i daleko najrealnija simulacija autobusa u svijetu igrica i mislim da ce tako ostat jos jedno duze vrijeme..

Post28 Mar 2021, 15:01
gibanica Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1301
Zahvalili su se korisniku (puta): 3318
antee mogu li te dodati na steam?
Discord Belgrade map: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
Slika

Post28 Mar 2021, 20:04

gibanica je napisao:
antee mogu li te dodati na steam?

slobodno haha.. antesubotic5

Prethodni

Povratak na Autobuske simulacije