RSS Feed Widget
Index boarda SIMULACIJE Autobuske simulacije LOTUS-Simulator

LOTUS-Simulator

Omnibus Simulator 2
Omnibus Simulator
City Bus Simulator 2010
Fernbus Simulator
LOTUS-Simulator
Bus Simulator 2016
i mnoge druge...

Post20 Sep 2018, 23:10
Ralexx Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1617
Zahvalili su se korisniku (puta): 2240
Cinjenica je da igra izgleda lepo, kao neka vrsta unapredjenog OMSI-a. Ostaje nepoznanica vezana za game engine, odnosno ono sto me najvise zanima - kompatibilnosti vec postojecih modela i mapa iz OMSI-2. Koliko sam razumeo u dosadasnjim postovima, mape nece biti kompatibilne (sto je nepravedno prema autorima), dok bi modeli trebali biti, a sto opet nije sigurno. Isuvise otvorenih pitanja, a glavno je ima li svrhe uopste vise nesto raditi na dodacima dok se igra ne pojavi i potvrdi da li ce biti dostojan naslednik OMSI-a.

Post23 Sep 2018, 20:38
Bebek Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 3
Zahvalili su se korisniku (puta): 2
Ljudi imate na Skidrowu igru da skinete
PFKBGD-RESNIK!

Post23 Sep 2018, 20:50
icacar98 Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1115
Zahvalili su se korisniku (puta): 1330
PRAVILA FORUMA

- Zabranjeno je omalovažavanja bilo kog člana foruma kao i samog foruma, pisanje velikim slovima, kao i provociranje.
- Zabranjen je svaki vid piraterije i sve što bi moglo da ugrozi postojanje foruma
- Zabranjeno je reklamiranje kompanija i postavljanja reklama u postovima i potpisima u cilju samopromocije
- Zabranjeno je uznemiravanje autora na bilo koji način, traženjem linkova za preuzimanje, datuma izlaska i sl.
- Zabranjeno je otvaranje više naloga od jednog
BALKAN SIMULACIJE DISCORD
Link: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Post24 Sep 2018, 13:01
Bebek Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 3
Zahvalili su se korisniku (puta): 2
Izvinjavam se, obrisite post
PFKBGD-RESNIK!

Post27 Sep 2018, 12:25
gibanica Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1301
Zahvalili su se korisniku (puta): 3318
Ja sam igru nabavio na r#trakeru.
Na steamu je 92% not recommended.
Pa da i ja pridodam.
Ono sto ie nepravedno ie da tako losu ocenu dobiju autori koji su tek izbacili alfu verziju alfa verzije, ali je nepravedno i prema kupcima koji tu verziju placaju 40e.

Ta cena je visoka koliko vidim i za nemce. A cega sve treba jedan balkanski igrac da se odrekne da bi kupio lotus. I to Samo Tramvaje!!!
Busevi ce se izgleda placati zasebno kao dlc.
Igra za sad izgleda kao malo zahtevnija android igrica koja ima dobar fps koji svi hvale ne uzimajuci u obzir sto na ulici nema nijeenog putnika ni AI vozila. Cak ne postoji ni dva modela drveta kraj puta ..svako je isto, te je mapa vrlo siromasna i nije dostojna izgleda igre za 2018 kao sto omsi nije bio 2013.
Senke ce opet predstavljati problem sto je sramota
Najvise od svega zabrinjava nezajazljivost autora za parama, tako da bi u multiplejeru provozali autobus po Beogradu na kraju ce vas kostati bar 80e i to ne pre 2020 godine.
Ja nisam ni ocekivao da bilo sta bude kompatibilno iz omsija, jer bi to prakticno znacilo da imaju isti software i da im treba licenca, od coveka sa kojim su se posvadjali kao tri ciganina.
Cela ta prica oko omsija i lotusa je sramotna.
Mogu samo da broje sitno dok SCS ili neka ozbiljna komoanija ne ulozi neki dinar u razvoj nove autobuske simulacije.
Discord Belgrade map: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
Slika

Post28 Sep 2018, 00:17
Ski85 Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 2006
Zahvalili su se korisniku (puta): 132
Elem, da se nadovežem na post iznad, nema šanse da ja to *Cenzurisano* ikad kupim i instaliram na mom kompjuteru. Ostajem veran Omsiju sa svim njegovim manama i vrlinama.
Nisam dripac ni probisvet, i ni zbog čeg' nije me stid,imam svoj mali svet i oko njega kineski zid...

Post28 Sep 2018, 08:32
Nikola Pejasinovic Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 150
Zahvalili su se korisniku (puta): 99
Ma bezobrazni su, videli su da mogu da zaradjuju na pa su udarili ka tome da ti naplate sve sto mogu. Ko da su kreatori TS ista bolji, svi DLC vozovi kostaju ukupno 6000e na Steam. Ni jedan DLC nije ispod 15e, a sadrzi voz u nekim samo...
"If one day speed kills me, don't cry, because i was smiling."
Rest In Peace, Paul Walker!

Post28 Sep 2018, 21:12
sasha tach Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 27
Zahvalili su se korisniku (puta): 219

In Russia the game is worth 930 rub = 12.23 euro
Slika
Slika

Post28 Sep 2018, 21:20
DADDY Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 134
Zahvalili su se korisniku (puta): 40

Sasha мне трудно купить какую-то игру, не говоря уже об этом, и у меня есть только трамваи или безумие :lol:
Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Post29 Sep 2018, 14:22
becks89 Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 607
Zahvalili su se korisniku (puta): 1259

Činjenica je da su unapredili dosta OMSI vizuelno, gledao sam par klipova i recimo pri zumu tekstura nema promena ili lošijeg kvaliteta, a pritom sve to sa pristojnim fpsom. Sama poenta izbacivanja toga nečega da voziš tramvaj (koji je sam po sebi zanimljiv u tri lepe) bez putnika i bilo čega, iskreno ne znam, zašto i kako. ALi, ajde da vidimo šta će ponuditi u krajnjem proizvodu.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net

PrethodniSledeća

Povratak na Autobuske simulacije