RSS Feed Widget
Index boarda BALKAN SIMULACIJE Balkan Simulacije Forum Humanitarne akcije

Humanitarne akcije

Ovde možete pročitati obaveštenja koja se tiču rada foruma, pravila ponašanja članova na forumu, prijaviti problem i dati sugestiju ili predlog za poboljšanje foruma.

Post15 Jan 2021, 19:29
miki glg Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 467
Zahvalili su se korisniku (puta): 410
Dobar dan svima, kao clan foruma zanima me misljenje ljudi povodom instagram stranica, koje se posle prodaju i novac se uplacuje u humanitarne svrhe.
Zanima me misljenje apsolutno svakoga sa ovog foruma, da li se slazete da otvorimo temu?
Kontam da mnogo nas koristi aplikaciju Instagram, pa ne kosta nista, ali mnogo znaci kad bi zapratili odredjene stranice, koje bi posle bile prodane, a za koje barem koliko toliko znamo da nisu neka prevara, ja nemam stranice da napomenem to, samo uvek zapratim kad je rec o humanitarnoj pomoci.
Molim ostale clanove za misljenje, ako ne u narednim postovima, onda u privatnim porukama.
Takodje molim da se tema ne zakljucava, jer ne radim nista od cega imam nekakav profit, stojim iza svoje reci, ukoliko se ikada desi da sam lagao povodom humanitarnih akcija, napisite javno to i isprozivajte me na najgori moguci nacin, a ja cu se truditi da nikada ne napravim slicne greske.
Slika

Post16 Jan 2021, 01:56
stefander17 Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 6
Zahvalili su se korisniku (puta): 26
Ja mislim da je to u potpunosti u redu mislim da je ovom svetu mnogo vise takvih ljudi kao sto si ti miki potrebno. Ja se slazem u potpunosti... samo napred. :)

Post24 Jan 2021, 11:56
Ski85 Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 2011
Zahvalili su se korisniku (puta): 132
Isto, podrzavam pricu.
Nisam dripac ni probisvet, i ni zbog čeg' nije me stid,imam svoj mali svet i oko njega kineski zid...

Povratak na Balkan Simulacije Forum