RSS Feed Widget
Index boarda BALKAN SIMULACIJE Balkan Simulacije Forum Obaveštenja za članove foruma

Obaveštenja za članove foruma

Ovde možete pročitati obaveštenja koja se tiču rada foruma, pravila ponašanja članova na forumu, prijaviti problem i dati sugestiju ili predlog za poboljšanje foruma.

Post19 Avg 2013, 11:21
Gonzales Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 801
Zahvalili su se korisniku (puta): 2440
Na zahtev člana Bogdan12, korisničko ime promenjeno u Simson.

becks89 Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 607
Zahvalili su se korisniku (puta): 1259

Nakon nekoliko neuspešnih prepiski sa korisnikom icacar98, administratorski tim(Gonzales i becks89, u daljem tekstu "admin tim", "mi") nije uspeo da objasni korisniku icacar98 da ne postoji mogućnost da isti korisnik ponovo bude član moderatorskog tima.
Nakon banovanja
becks89 je napisao:
icacar98

Razlog : Pokušaj upada u Admin panel
Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Trajanje : 72h

Svaki sledeći i najmanji prekršaj prouzrokovaće trajni ban!

kao i nakon svih radnji koje nisu u skladu sa pravilnikom ove zajednice, mi smatramo da ovaj korisnik više ne zaslužuje tako odgovornu i važnu poziciju.
Jedan od razloga je i ravnopravnost među svim korisnicima, neki korisnici su i zbog mnogo manjih, ali ne i manje važnih prekršaja, bili izbačeni iz moderatorskog tima bez prava na povratak, tako da svako dalje objašnjavanje korisniku icacar98 smatramo nepotrebnim.
Na ovaj korak smo se odlučili nakon sve učestalijih pitanja i molbi od strane korisnika icacar98, sa istim ciljem, da utiče na promenu naše odluke.
Ovim putem želimo da ubavestimo korisnika icacar98 da će svako dalje insistiranje i uznemiravanje admin tima biti smatrano grubim kršenjem pravila o ponašanju na forumu i da će u skladu sa članom 5. odredbe o kažnjavanju Balkan Simulacije portala korisnik icacar98 biti TRAJNO uklonjen sa foruma.
Ispred admin tima, želimo da se zahvalimo korisniku icacar98 na svemu do sada urađenom na našem forumu, ali takođe smatramo da smo do sada bili i previše tolerantni prema njemu i da smo previše tolerisali njegovo ponašanje, na štetu nas i ostalih korisnika foruma.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net

Registrovan korisnik

Poštovani članovi i pratioci Balkan Simulacije(BS), želimo da vas obavestimo oko novosti na našem portalu http://www.balkansimulacije.net/ .
U sredu 18.12.2013. godine na forumu se pojavila informacija da se Gonzales povlači sa našeg foruma i uopšte sa portala http://www.balkansimulacije.net/, neki su to primetili, većina vas verovatno i nije, ali kao odgovorna zajednica želimo na vreme da vas obavestimo o trenutnoj situaciji, jer želimo da svakog momenta budete upoznati sa situacijom na portalu.
Priča o gašenju oba portala http://www.balkansimulacije.net/ i Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl. je potekla od mene, tačnije ja sam bio odlučan da od ove godine napustim oba portala, pre svega nezadovoljan radom mog portala Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl. i slabim odzivom članova, takođa sam želeo da napustim BS tim i administaciju i da forum dalje pomažem samo svojim informacijama, fotografijama i "znanjem". Sve to rekao sam u afektu, nezadovoljan razvojem situacije, pritom uopšte ne misleći da gasimo ovaj portal koji je po meni jedan od najkvalitetnijih na Balkanu što po sadržaju što po samim članovima, kojih pre svega ima dosta, ali najviše mislim na ove momke koji su tu sa nama od samog početka koji iz dana u dan doprinose radu foruma i koji su uspeli da ovaj običan forum izdignu u jedan portal, jednu ozbiljnu organizaciju koja ima svetlu budućnost. Gonzales je pod utiskom mog ispada izjavio da napušta forum, da foruma neće više biti da će biti ugašen, sve to sam saznao od jednog člana koji mi je prosledio i fotografiju koja potvrđuje to.
Nakon razgovora sa Gonzalesom odlučili smo da portal http://www.balkansimulacije.net/ sigurno ostaje aktivan i njegovo postojanje uopšte više ne dolazi pod znak pitanja, mi nastavljamo sa radom kao i do sada, ništa se neće promeniti, dok ćemo o sudbini Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl. raspravljati neki drugi put, ali to uopšte nebi trebalo da brine članove ovog foruma...
Dakle, dragi članovi nastavljamo sa radom i neće biti nikakvih promena u Admin timu, to je ono što je do nas. Ne napuštamo vas, moraćete još bar 2 godine da nas trpite :lol: i nadam se da vam nećemo dosaditi mrgreen
Šalu na stranu, izvinjavamo se ukoliko je došlo do zabune i obećavamo da ćete sve informacije dobiti upravo ovako putem saopštenja Admin tima, kako bismo izbegli ovakve neprijatne situacije...
S' poštovanjem
Admin tim, http://www.balkansimulacije.net/
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!

Registrovan korisnik

Poštovani korisnici foruma, želim ispred admin tima portala Balkan Simulacije da vam se izvinim zbog prekida u radu foruma. Ukoliko niste pratili našu facebook stranicu, razlog prekida rada foruma je taj što je neko pokušao da nam upadne u baze, odnosno da izvrši hakerski napad na naš forum sa ciljem brisanja podataka. Na našu sreću u toj nameri nije uspeo, ali je tom prilikom oštećena jedna od sesija u bazi. Nakon par sati mukotrpnog rada, uspeli smo da otklonimo problem i da vratimo forum u ono stanje u kakvom je bio pre ovog incidenta...
Ukoliko primetite neki problem ili nedostatak, molimo vas da nam to prijavite...
Vaše Balkan Simulacije

Registrovan korisnik

Poštovani članovi foruma, povodom sve češćih ispada članova i napada na autora ovog foruma želimo da se oglasimo i da uputimo apel svim trenutnim i budućim članovima našeg foruma. Kao što verovatno znate u toku prethodne nedelje, bilo je dva napada na prvog čoveka ovog foruma i našeg autora Gonzalesa, ali konstantni su napadi i ispadi prema drugim autorima našeg foruma od strane članova...

Do sada nismo imali ispade ovog tipa da su ljudi javno napadali i tražili linkove, da su javno vređali forum i administraciju zbog bilo kog projekta, stoga do sada nismo smatrali da je potrebno da se ovako oglašavamo...
Napadi na Gonzalesa su došli od strane 2 "nova" korisnika, sa malim brojem postova, očigledno ljudi koji se nisu ni potrudili da pročitaju pravila, a kamoli da se pokušaju da urade nešto za ovu ili bilo koju drugu zajednicu.
Pojedinci su uvereni da je svima vama (autorima) ovo jedini posao i jedina obaveza, pritom naglašavam da autori nemaju NIKAKAV profit od svega ovoga, dakle sav rad je dobrovoljan.

Ja bih jako voleo da je forum u stanju da finansira i time pomaže autore raznih projekata, ali kao što sami znate, svake godine jedva krpimo da platimo hosting i domen, i mi (Gonzales i ja) držimo ovaj forum iz hobija i razonode, daleko od toga da nam je ovo posao, a pogotovo da nam je jedina obaveza.
Sve ovo što članovi rade autorima utiče na njihov rad, drskost i bezobrazluk prema njima utiče na krajnje rezultate projekta, utiče na volju za rad, iskreno posle prvog napada zaista sam bio siguran da Gonzales neće nastaviti sa projektima, jer mu je izuzetno teško palo to što neko pljuje na njegov rad, na njegove muke za koje samo ja i on znamo kolike su bile, za sve njegove napore da pruži maksimum i da pruži ono što najbolje ume, kako bi na kraju imali model kojim bi se i mi Srbi, Balkanci, ljudi sa ovih prostora mogli pohvaliti...

Konkretno sada navodim njega, jer znam kakve muke ima sa svim "nestrpljivim" članovima, ali zar vam nije palo nekada na pamet da bi i on voleo da uzme da ga završi danas, i da više skine sebi jednu obavezu sa vrata?
Ovim putem vas obaveštavam da zbog pojedinaca pooštravamo kaznene mere, i da će sada za pitanja o linku kod projekata u izradi, bez opomene biti izreknuta kazna banovanja na 72H!
Dok će za uznemiravanje autora, umesto sa dosadašnjih 72H, kazna povećati na 30 dana odsustvovanja sa foruma (ukoliko član nije bio prethodno opominjan od strane administracije).

Na ove mere ste nas sami primorali, vaše ponašanje i konstantni problemi koje stvarate autorima su prevršili svaku meru, pošto na fin način, molbama i opomenama ne može, sada ćemo malo drugačije, ukoliko i ovo ne pomogne, ima i za to leka! Zamolio bih sve one koji nemaju nameru da se pridržavaju pravila, koji to ne žele da se uopšte ne registruju ili da se trude da uopšte ništa ne ostavljaju na forumu, za dobro cele zajednice...
Ispred administracije http://www.balkansimulacije.net , becks89!

Registrovan korisnik

Poštovani korisnici,
Preko partnerskog portala Balkan Transport, obezbedili smo prvog sponzora našeg portala. Reklame su u fazi izrade, ovo je probna varijanta, trudićemo se da nađemo način da ne smanjujemo preglednost foruma, međutim molimo vas da razumete našu situaciju, jer ovakvi doprinosi sa strane održavaju forum u životu!
Hvala na razumevanju, vaše http://www.balkansimulacije.net

Registrovan korisnik

Poštovani korisnici,
Trenutno sam kao što ste verovatno primetili jedini administrator na forumu, od pre dve nedelje sam i bez računara, tako da bih vas zamolio za strpljenje i razumevanje po pitanju rešavanju problema na forumu. Nisam u mogućnosti svima da vam odgovorim na privatne poruke koje gotovo svakodnevno dobijam, jednostavno ne mogu sve najbolje da ispratim i zbog toga se izvinjavam. U narednom periodu ću se potruditi da rešimo konačno pitanje aktivnosti admin i mod tima, jer mi je zaista neprihvatljivo da većina stvari pada na leđa admina. Takođe, potrudiću se da u što skorijem periodu vidim status Gonzalesa, osnivača i tvorca ovog foruma, jer zaista forum bez njega nije isti i ne vidim svrhu svog prisustva tu, bez njega.
Probleme pišite u temi za prijavljivanje problema, veća je verovatnoća da neko od moderatora to pogleda i sredi, nego da ja to primetim i uspem da uradim preko telefona. Unapred se izvinjavam svima kojima nisam odgovorio, čim se tehnički problemi reše svi će dobiti odgovore i rešićemo sve vaše probleme.
Hvala na razumevanju!

Registrovan korisnik

Poštovani,

obaveštavamo Vas kako ćemo večeras nakon 23:30 sati imati redovno održavanje servera.

Radovi se svode na unapređenje performansi i sigurnosti servera. Tokom radova će web i e-mail servisi nakratko biti nedostupni. Predviđeno trajanje nedostupnosti je oko 10-15 minuta.

Registrovan korisnik

Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da će sredinom narednog meseca možda doći do prekida u radu foruma, trenutno smo u pregovorima sa hosting kompanijom oko sponzorstva, pošto smo trenutno finasijski poprilično loše pozicionirani i treba obezbediti određenu svotu novca za plaćanje hosta u narednih 12 meseci. Moguće je da dođe do prekida rada portala na par dana, dok ne rešimo i ova pitanja, o svemu tome bićete na vreme obavešteni i možete se informisati i na našoj facebook stranici (tamo ne mogu da nas ukinu mrgreen ). Trudićemo se da u što kraćem roku obezbedimo normalan rad foruma, koji je pod znakom pitanja pre svega zahvaljujući nekim ljudima, koji su se postarali da određene svote novca moramo da izdvojimo i na povratak foruma posle nekoliko hakerskih napada na forum i upada u panel. Smatram, ispred admin tima, da trebate biti upoznati sa aktuelnim dešavanjima, kako u slučaju nekih problema ne bi ostali neinformisani.
S' poštovanjem
Dušan, http://www.balkansimulacije.net

Registrovan korisnik

Korisnik, neobuscitta je uklonjen iz moderatorskog tima, na lični zahtev.

Sledeća

Povratak na Balkan Simulacije Forum