RSS Feed Widget
Index boarda BALKAN SIMULACIJE Balkan Simulacije Forum Predlozi za poboljšanje foruma

Predlozi za poboljšanje foruma

Ovde možete pročitati obaveštenja koja se tiču rada foruma, pravila ponašanja članova na forumu, prijaviti problem i dati sugestiju ili predlog za poboljšanje foruma.

Gonzales Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 801
Zahvalili su se korisniku (puta): 2440
Ti delovi foruma nisu aktivni, i jednostavno nema svrhe pratiti i stavljati nešto što nije potrebno, svaki odeljak, bilo autobuskih, kamionskih, vodnih i sličnih simulacija poseduje pri dnu i kategoriju "Ostale igre", ostale-simulacije-f387.html, gde se može postaviti tema o nekoj igri, ukoliko tema zaživi njoj će se i otvoriti posebna kategorije.

Moram priznati da, znam šta će mnogi reći, ako postoji Train Simulator 2013/4 kao poseban odeljak, zašto nema 2015 ili 2016, jednostavno kada je rađen forum, bili smo malo ambiciozni i nismo shvatili da to baš i neće zaživeti i tada je otvorena kategorija za svaku simulaciju koja je postojala tada, pa je tako i ostalo do današnjeg dana.

A za pojedine kategorije simulacija nemamo čak ni urednike ni moderatore.

Medo Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 37
Zahvalili su se korisniku (puta): 25
I've just asked mrgreen
Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl. - Live Cam Chat - No Selfie - Anonymous Adult Dating - Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Se7en Korisnikov avatar
Moderator

Korisnik se zahvalio (puta): 732
Zahvalili su se korisniku (puta): 615
Pa da, kad je forum bio otvoren, sve je "natrpano" jer se nije znalo gde će članovi biti najaktivniji.

Iskreno, mislim da bi trebalo da dođe do male reorganizacije foruma, ostaviti podforume za autobuse i kamione (jer su to i najaktivniji podforumi), a ovo ostalo u kategoriju - Ostalo mrgreen ; Po jedna tema za svaku igru, a ako se pojavi neko veće interesovanje za određenu igru, lako će biti otvoren podforum.

I da, jel postoji nada da se vrati chat na dnu foruma, k'o nekad? :D

Chat na forumu teško, ali postoji mogućnost da se sve implementira u sam portal, ako ti to išta znači.
Neki moj plan je bio da se povežu baze foruma i portala i da članovi koji su registrovani na forumu imaju i svoj nalog na portalu, isti, kao i oni koji su registrovani na portalu da imaju isti i na forumu, jer na portalu postoje brojne mogućnosti poput chat -a između osoba, grupnih chat -ova i mnogih drugih stvari, nešto što bi ličilo takoreći na chat kakav ima Facebook.

Se7en Korisnikov avatar
Moderator

Jel to nešto na foru kao što ima TML, sajt+forum?

Nisam baš upućen kako radi TML, može neko pojašnjenje ? :D

Se7en Korisnikov avatar
Moderator

Ma ovo, "sve u 1" mrgreen

Slika

Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.

Uf, pa nešto slično, sa tim što bi izgledi portala i foruma ostali isti jer bi mi trebalo dosta vremena da integrišem ceo izgled da bude isti, mada mi i ovako treba dosta vremena, ali bi funkcionalnost bila ista, možda jednog dana bude i bilo tako, ali ne u skorije vreme.

Zadnjih par noći sam radio na portalu, čini mi se da sam ga dosta ubrzao, što mi govori i statistika brzine, to je sad sređeno pa ću da idem na dalje, da vidim šta još može da se uradi kako bi mogao da omogućim te neke opciju uz mali uticaj na brzinu otvaranja stranica.

becks89 Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 607
Zahvalili su se korisniku (puta): 1259

Postoji mogucnost da se odradi ovako kao kod tml-a, medjutim, tesko da bi se sve prebacilo od podatak, jer se rade o potpuno dve razlicita softwera, koja funkcionisu razlicito, ne znam kako bise ponasale baze i sl. Ja sam orebacivao moj forum sa istih baza, na istom softweru i opet je zagubio neke teme. Mislim da je bolji ovaj gonzijev predlog, takodje mi se svidja se7enov predlog, jer ce biti dosta preglednije ako se sklone manje aktivni podforumi.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net

gibanica Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1301
Zahvalili su se korisniku (puta): 3322
predlozio bih da se u podforumu Autobusi otvori child board LOTUS.
bice uskoro novosti, postace najigranija simulacija uz omsi, steta da stoji u ostale simulacije. a diskusija bi ce se rasiriti.
pozdrav
Discord Belgrade map: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
Slika

PrethodniSledeća

Povratak na Balkan Simulacije Forum