RSS Feed Widget
Index boarda BALKAN SIMULACIJE Balkan Simulacije Forum Predlozi za poboljšanje foruma

Predlozi za poboljšanje foruma

Ovde možete pročitati obaveštenja koja se tiču rada foruma, pravila ponašanja članova na forumu, prijaviti problem i dati sugestiju ili predlog za poboljšanje foruma.

Post22 Feb 2013, 12:48
Gonzales Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 801
Zahvalili su se korisniku (puta): 2440
Ovde možete pisati vaše predloge i sugestije za poboljšanje rada foruma. Sve sugestije su dobrodošle.

gibanica Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1301
Zahvalili su se korisniku (puta): 3322
Predlazem da napravite YouTube kanal po istim nazivom kao forum gdece se kaciti snimci novih mapa kolor sema modela i slicno pre svega vezanih za nase prostore.
Discord Belgrade map: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
Slika

Steva95 Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 681
Zahvalili su se korisniku (puta): 245
Slazem se. Mogu biti jedan od moderatora na yt ako moze. Naravno ne jedini, posto nemam bas vremena...
Slika Slika Slika

MILE Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 114
Zahvalili su se korisniku (puta): 76
To bi bilo dobro, onda bi svi projelti sa foruma bili na jednom mestu.

becks89 Korisnikov avatar
Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 607
Zahvalili su se korisniku (puta): 1259

Problem sa klipovima je sledeći, niti bilo kod od administracije ima toliko vremena da kači klipove, niti postoji mogućnost da svako uploaduje na "NAŠ" kanal, a klipovi su često dosta veliki, tako da treba dosta vremena da se prebace ili uploaduju, lepo bi bilo ali pitanje koliko je izvodljivo!
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net

Gonzales Registrovan korisnik

Korisnik se zahvalio (puta): 801
Zahvalili su se korisniku (puta): 2440
Slažem se, ja i becks imamo i previše posla, ukoliko nekoliko vas pokaže interesovanje da će uredno da vodi to onda možemo da razmislimo i o toj ideji, ovako mi baš i nema smisla, vodimo dva foruma, dva sajta, dve facebook stranice, ne znam kako bi vodili još i youtube kanal...

Azzoni94 Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 547
Zahvalili su se korisniku (puta): 542
Moze da se otvori kanal, i nas par da ima e-mail i sifru i samo obavestimo ostale ovde na forumu ko kad kaci klipove i to je to. Ja sam za i prihvatam obavezu,ko jos hoce neka se javi. :)
Blazirana masa iz basa talasa
trazi izlaz - vrata spasa!

Autor

Ja sam za isto! Mogu da kontrolisem kanal, da mu pravim "layot" , brisem nepozeljne komentare, ponekad napravim neki klip i okacim, a mogu i da okacim neki klip sto je neko drugi napravio, a kad postanemo partneri sa youtube-om da imamo dobar kanal! ;)
Slika Slika Slika

gibanica Korisnikov avatar
Autor

Korisnik se zahvalio (puta): 1301
Zahvalili su se korisniku (puta): 3322
Pa zasto da ne. Jedino mislim da ne treba brisati komentare , svaka kritika je dobro dosla, jedino one nepristojne i zlonamerne. Klipove je sasvim dovoljno kaciti u 480p sto ce za klim od 5 min meni bar oduzeti oko pola sata. Nema smisla snimati celu voznju jer ja licno nikad nisam celu putanju odgledao sto je neko vozio. Dovoljno je izreklamirati vozilo ili mapu snimiti spolja iznutra malo provozati itd..nema potrebe da klip traje duze od 5-10min. (a u pocetku ni mogucnosti).
Kao primer naveo bi Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
njegov kanal. Ne da prekopiramo nego kao vodiljnu neku. Da na klipu postoji logo zajednice, reklama itd. da ne bude go snimak. ako se odlucite za delo, mozemo se detaljnije dogovoriti.
Discord Belgrade map: Molimo vas da se registrujete ili ulogujete da bi skinuli ovaj fajl.
Slika

Autor

Zamoli bih da se otvori nova tema za youtube (posto ja ne znam gde da je otvorim), pa da tamo nastavimo razgovor.
Slika Slika Slika

Sledeća

Povratak na Balkan Simulacije Forum