RSS Feed Widget

Balkan Simulacije - Registracija

Dobrodošli na prvi Balkanski portal posvećen simulacijama Balkan Simulacije. Pre nego što registrujete vaš nalog trebalo bi da se upoznate sa osnovnim pravilima korišćenja našeg foruma....

1. Na forumu se strogo zabranjuje:
- Vređanje i omalovažavanje bilo kog člana foruma;
- Vređanje foruma kao organizacije;
- Kopiranje sadržaja foruma čiji su autori članovi ovog foruma bez njihove dozvole i dozvole foruma;

2. Pre kopiranja ili izmene bilo kog fajla na drugi sajt ili server, pitajte autora za dozvolu.

3. Piraterija na forumu je strogo zabranjena

4. Zabranjeno je reklamiranje firmi, usluga i ostalog u potpisima. Ako želite da se reklamirate kontaktirajte nas na marketing@balkantransport.info

Pristupanjem na “Balkan Simulacije”, prihvatate uslove navedene u daljem tekstu uslove. Svi članovi su u obavezi da se pridržavaju pravila foruma, ukoliko ne žele da snose posledice.

Na našem forumu možete pronaći sve vrste simulacija, njihove dodatke, kao i pomoć oko svake od njih, registrovanjem na naš forum dobijate mogućnost praćenja i download-a svakog našeg rada za neku simulaciju. Naš forum ima nekoliko zapaženih projekata, međutim oni su dostupni samo registrovanim korisnicima, registracijom se obavezujete da taj materijal ne širite dalje, jer je i to kažnjivo.

Ukoliko želite da postanete član našeg tima prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “Balkan Simulacije” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da “Balkan Simulacije” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “Balkan Simulacije” ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.