Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

F1 2016: Stvari koje bi trebali da znate !

 

F1 2016 će se ovoga leta proširiti i na platforme Xbox One, PS4 i PC.

Codemasters je na svom blogu objavio datum izlaska ove dugo očekivane trkačke simulacije, ali i dao par informacija vezanih za nju.

1. Kada će F1 2016 biti dostupan ?

f1-2016-drive-the-red-bull-f1-car

F1 2016 će biti dostupan na kraju leta, tačnije 19. avgusta za PC, PS4 i Xbox One. Glani i odgovorni u Codemastersu, Lee Mather, najavio je da će ovo biti ogroman korak napred u ovoj franšizi.

[AdSense-C]

 

2. Posedovaće proširen “career mod”

f1-2016-the-game-ps4-xbox-one

Novi F1 2016 “career mod” biće proširen na 10 sezona, kako bi mogao da se ostvari neki dobar lični rezultat. Pored toga, sada će postojati mogućnost i da se ubaci Avatar koji će Vas predstavljati u samoj igri, kao i mogućnost određivanja F1 personalnog broja koji će biti isti tokom svih sezona.

Kacige će biti prilagodljive, moći će da se izabere njihova boja, natpis…

Svaki od timova koji učestvuju ima različite ciljeve i očekivanja. Sa usavršavanjem i sve boljim rezultatom dobijaće se i više ugovora koje treba potpisati kako bi tim napredovao kao i njihova očekivanja i ciljevi.

3. Sigurnosni auto na stazi ?

f1-2016-the-safety-car-will-make-an-appearance

Sigurnosni auto je dodat na stazu kako bi se osećaj vožnje formule poboljšao. Uz ovaj dodatak i još nekoliko njih osećaj će biti upotpunjen navavljuju iz Codemastersa.

[AdSense-A]

 

4. Nova staza i novi tim ?

f1-2016-race-on-the-baku-track

Kao što je od ranije poznato F1 prati sve nove staze i timove, tako će se u ovoj novoj igri naći nova staza u Azerbejdžanu, Baku, a pored nje je dodat i novi, Haas F1 tim.

5. Vežba i unapređivanje formule ?

 

f1-2016-you-can-upgrade-your-car-in-the-game

Iz Codemasters navode da nije sve u trci, zato su omogućili nadogradnju, ali i dodali test stazu na kojoj nadogradnja može biti isprobana kako bi se usavršile strategije vožnje, prijanjanja, guma… Naravno sve za vreme vikenda.

[AdSense-B]