Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Euro Truck Simulator 2: Poboljšani DAF XF 105 !

 

SCS Software uveliko pokušava da dobije što više licenci iz kamionske industrije kako bi se što veći broj kamiona našao u ovom popularnom simulatoru.

Taj proces je dosta dugačak i biće potrebno dosta vremena da se sve prevede u igru.

Do tada su odlučili da se bave preradom već postojećih modela koji su već u samom simulatoru, kao što je DAF XF 105.

eut2_hq_57a0827f copy

[AdSense-A]

Sa prvih fotografija se može primetiti da ovaj novi prerađeni model dosta podseća na već postojeći mod koji je za ovaj model napravio 50keda. Međutim to nije nikakva slučajnost, ispostavilo se da je taj autor zahvaljujući svom talentu u procesu modeliranja dobio stalan posao u SCS Software -u.

daf_xf_03

Naravno, novi update 1.25 će sa sobom doneti ovaj model, a on ni u kom slučaju neće biti isti kao i mod koji se trenutno može naći na internetu, jer u čemu bi onda bila cela poenta prerade ? Model će sa sobom doneti potpuno nove i poboljšanje teksture, biće u potunosti remodelovan, a verovatno će doneti i nešto sasvim novo od mogućnosti.

[AdSense-C]

daf_xf_05 copy daf_xf_04 copy eut2_hq_578f40c9 copy eut2_hq_578757f3 copy

[AdSense-B]

1 Comment

Leave A Reply
  1. 25. August 2016., 20:08

    […] O ovom DAFu se nema šta mnogo zapravo ni reći, član 50keda je postao zvanično i član SCS Software -a, a njegov prerađeni model DAFa će se od sada nalaziti i u simulatoru zvanično, međutim u odnosu na download verziju ovog modela koji se može pronaći na mnogim sajtovima ovaj zvaničan model je dosta bolji i kvalitetniji, a više o njemu smo pisali u prošlom članku. […]

Comments are now closed.