Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Euro Truck Simulator 2: Novi update 1.25 je uveliko objavljen !

 

 

Novi update koji smo čekali u prethodnih nekoliko dana, tačnije njegova beta verzija, objavljena je danas na Steamu.

Novi update sadrži poboljšanu verziju DAF -a XF, podešavanje visine i dubine volana, drugačiji izbor prikolice i posla i mnogo drugih sitnih stvari.

Zahvaljujući tome što i Euro Truck Simulator i American Truck Simulator imaju iste engine i na kome su obe igre zasnovane omogućuje SCS Software -u da paralelno rade na oba simulatora i proširuju njihove mogućnosti, tako da se nijedan posao ne radi dva puta. Međutim sami update -i izlaze u različitom vremenskom periodu iz prostog razloga da se iste prijave bagova ne bi gomilale, kada u jednom od ova dva simulatora korisnici prijave određene greške i bagove automatski se ispravljaju bagovi i u drugom simulatoru, tako da kada se objavi beta verzija i drugog simulatora ona više nema toliko prijavljenih bagova čak štaviše ne bi trebala da ima nijedan.

Vratićemo se na Euro Truck Simulator 2 i na ono što nam je SCS Software spremio.

[AdSense-A]

Kompletno prerađeni DAF XF

O ovom DAFu se nema šta mnogo zapravo ni reći, član 50keda je postao zvanično i član SCS Software -a, a njegov prerađeni model DAFa će se od sada nalaziti i u simulatoru zvanično, međutim u odnosu na download verziju ovog modela koji se može pronaći na mnogim sajtovima ovaj zvaničan model je dosta bolji i kvalitetniji, a više o njemu smo pisali u prošlom članku.

ets2_daf_reworked_01

 

Podešavanje dubine i visine volana

Svakome kome je smetao volan ili mu prosto nije odgovarala njegova pozicija sada to može i promeniti, jednostavnim prevlačenjem miša volan se može odaljiti, približiti, spustiti ili podignuti u zavisnosti kako kome odgovara.

ATS_adjusting_steering_wheel

 

Odabir prikolice

Druga nova opcija se odnosi na odabir prikolica. Sistem prikolica je promenjen u samom engine -u igre, tako da sada jedan 3D model prikolice može imati više različitih dizajna, odnosno može predstavljati više različitih firmi, što do sada nije bio slučaj. Pored toga, od sada će više različitih tipova prikolica moći da vozi isti teret u zavisnosti od same mogućnosti i kapaciteta prikolice. Zbog samog dodavanja novih kompanija i prikolica stari sistem jednostavno više nije bio dobar i nije mogao da sve to podrži.

Neke manje, ali ne i nevažne ispravke date su ispod, beta verziju ovog update -a možete pronaći na Steamu  u Euro Truck Simulatoru 2.

 

ENGINE

  • Tempomat se više ne isključuje prilikom davanja gasa
  • Zumiranje unutrašnje kamere – mora se podesiti dugme u opcijama Options → Key and buttons → Camera controls → Zoom interior camera
  • Opcija da se postavi odgovarajuća dužina posla
  • Više opcija prikaza (jačina zvuka, potrošnja…)

 

PODACI

[AdSense-C]

1 Comment

Leave A Reply
  1. 27. August 2016., 18:03

    […] nakon izlaska beta verzije 1.25 za Euro Truck SImulator 2 i verzije 1.4 za American Truck Simulator, iz SCS Software -a su požurili i predstavili još jednu […]

Comments are now closed.