Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

Automehaničarski simulator 2014

 

Steam je ove godine, tačnije 24. januara predstavio novu simulaciju kakva do sada nije postojala na tržištu računarskih (PC) igara. U pitanju je igra Car Mechanic Simulator 2014 od poljskih programera iz RedDotGames-a.

[AdSense-A]

carmechanicsimulator09Ova igra namenjena je onima koji su oduvek želeli da imaju svoju automehaničarsku radnju, ali i onima koji bi želeli da se upoznaju sa načinom rada automobila kroz razne tutorijale ove igre i razne popravke na vozilima.

Ova igra sadrži dva moda igranja, karijeru ili slobodan (“free”) mod. Koji god mod izabrali pred vama će se naći težak i zahtevan rad, koji se mogao i očekivati.

[AdSense-B]

Igra poseduje tri različite automehaničarske radnje, svaka je posebna i ima opremu koje druge dve nemaju.

Pored automehaničarskih radnji dostupan je i veliki broj različitih vozila, raznih proizvođača automobila. Svako vozilo je odrađeno detaljno, svaki šraf na vozilu je detaljno urađen što govori i o samoj ozbiljnosti ove igre.

Automobili su napravljeni od velikog broja delova, čime ova igra na raspolaganju ima i veliki broj mogućih kvarova na vozilu koje treba prvo dijagnostifikovati i otkloniti. Ono što treba napomenuti jeste da mušterije ispostavljaju problem direktno vama, a na vama je kada ćete i na koji način taj problem na vozilu otkloniti. U tome će vam pomoći i dijagnostički uređaj čijim spajanjem na OBD konektor na vozilu možete otkriti lokaciju problema.

[AdSense-C]

Pored svega ovoga ne treba zaboraviti da ste vi i vlasnik same radnje pa time morate obratiti pažnju i na samo njeno poslovanje, kao što su naručivanje delova za magacin, jer naravno ukoliko to ne budete radili vaša radnja će ostati bez delova, a popravke vozila će time biti nemoguće.

Oficijelni trejler ove igre

https://youtube.com/watch?v=J-rEG2I78Zk%3Ffs%3D1

Ono što je ostalo da spomenemo je samu zahtevnost ove igre pa ćemo je ukratko i napisati.

Minimalni sistemski zahtevi na kojoj ova igra može da radi su :

Core 2 Duo 1,8 GHz CPU
2 GB RAM
Grafička kartica 512MB VRAM (GeForce 8600GT ili bolja)
Windows XP/Vista/7 OS

Dok za pun ugođaj igre i bolji kvalitet detalja morate posedovati malo jaču konfiguraciju :

Intel Corel i5 2.8 Ghz
4 GB RAM
Grafička kartica (GeForce 550 serije)
Windows Vista/7/8 OS

Cena ove igre je trenutno 11€ do 31. januara povodom akcije na Steamu, dok je regularna cena 14€.

Nadamo se da ćete uživati u ovoj igri, a po nešto iz nje i naučiti, ostavljamo vam za sam kraj par video snimaka gameplay-a.

https://youtube.com/watch?v=ByXdkrNvmzA%3Ffs%3D1

 

https://youtube.com/watch?v=uHmfaM5Yjm8%3Ffs%3D1

https://youtube.com/watch?v=yO0hDBm8bQU%3Ffs%3D1