Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

ATS/ETS 2: Kugla/ručica za volan !

 

Nedugo nakon izlaska beta verzije 1.25 za Euro Truck SImulator 2 i verzije 1.4 za American Truck Simulator, iz SCS Software -a su požurili i predstavili još jednu novost kojom su se i oni sami oduševili.

Iako je praksa da se prvo sve informacije i prijavljivanje bagova slegne nakon izlaska beta verzije i objavljivanja i zvanične verzije, tim koji sačinjava SCS Software jednostavno nije mogao da ne podeli svoje oduševljenje novim dodacima u kabini, od kojih je i kugla/ručica za volan radi lakšeg okretanja.

Postojaće 6 različitih tipova kugli za volan, a moći će da se postave na 4 lokacije duž površine volana. Ovaj dodatak se naravno ne može videti u svim kamionima širom sveta, zbog pojedinih zakona na određenim teritorijama i njihovim zabranama korišćenja. Svakako će u simulatoru biti zanimljivo videti ovako nešto, manje više estetski.

[AdSense-A]

ats_knob ets2_knob

[AdSense-B]

1 Comment

Leave A Reply
  1. 7. September 2016., 14:56

    […] za oba update – možete pronaći u nekom od prethodnih članaka na sledećim stranicama, ATS/ETS 2: Kugla/ručica za volan, Euro Truck Simulator 2: Novi update 1.25 je uveliko objavljen, American Truck Simulator: […]

Comments are now closed.