Login Register
 
Email Twitter Facebook YouTube Google+

ATS World Rescale objavljen u update -u 1.5 !

 

SCS Software sa zadovoljstvom predstavlja novi update 1.5 sa konačno završenim rescale projektom mape American Truck Simulatora.

Kada se ceo projekat pogleda unazad, uloženi su sati i sati napornog rada u poslednjih 6 meseci. Trud celog tima SCS Software -a doveo je do znatnog poboljšanja i odličnom mogućnošću daljeg napredovanja American Truck Simulator -a. Ovim je postignut jedan veliki korak u predstavljanju američkog kontinenta i njegove tradicije.

Detaljno je svakog meseca objavljivan napredak na rescale projektu, ali to nije sve ono što se zapravo i radilo. Menjanjem razmere sa 1:35 na 1:20 ne menja se samo dužina puteva i razdaljina već to sve utiče i na cikluse dana i noći, kao i na kompletnu ekonomiju koja je morala takođe biti ispravljena. Zato je ovaj jedan od većih projekata na koji su se odlučili zbog daljeg napretka American Truck Simulatora u dobrom smeru.

Na sledećoj fotografiji je predstavljena razlika između stare i nove mape, može se videti da je to uticalo na povećanje mape u velikokm procentu što je povećalo mapu za oko 1,75 puta.

Povećanje mape je dovelo do povećanja kilometraže puta ili miljaže, pojavili su se i neki novi gradovi poput grada Santa Maria, grad Oxnard je u potpunosti reorganizovan, mnoge raskrsnice glavnih puteva su prerađene, ukrštanja na autoputevima više nisu u istom nivou, dodato je 6 potpuno novih mesta za odmaranje, a uz sve to su poboljšani i visinski profili mape, što je donelo većoj preciznosti uspona i spusta.

[AdSense-A]

Leave a Reply